Smještaj

Apartmani Curić sastoje se od dva apartmana (Bernardica & Marijan) i zasebne sobe Mato.
Jedinstveno su uređeni kao spoj stoljetne tradicije i kulture življenja s novom digitalnom epohom. Gosti apartmana mogu se besplatno koristiti biciklima i kajakom (2 odraslih + 2 djece).  Svakom apartmanu i sobi na raspolaganju je posebno mjesto u našem vrtu, maloj mediteranskoj oazi s maslinama, smokvama, citrusima i pokojom palmom u kojoj gosti mogu uživati tijekom dana i večeri.

Spavaća soba  apartmana Bernardica

Apartman Bernardica

Apartman Bernardica - sastoji se od posebne spavaće sobe (s krevetom za dvije osobe, radnim stolom i velikim ormarom), zatim dnevne sobe u kojoj se nalazi ležaj na razvlačenje za dvije osobe te kuhinje s blagovaonicom i kupaonice. Apartman ima dva izlaza na veliki balkon s pogledom na more (jug). Na balkonu se, također, nalazi veliki stol za blagovanje.

Više
Spavaća soba  apartmana Marijan

Apartman Marijan

Apartman Marijan - sastoji se od spavaće sobe s krevetom za dvije osobe, radnim stolom i velikim ormarom. U dnevnoj sobi nalazi se ležaj na razvlačenje za dvije osobe, kuhinja s blagovaonicom (stol za 6 0soba – npr. ukoliko se unajmi i soba Mato) i kupaonica. Apartman ima izlaz na dva balkona, od kojih jedan ima pogled na more, a drugi na brdo (jug&sjever).

Više
spavaća soba Mato

Soba Mato

Soba Mato - sadrži krevet za dvije osobe, radni stol, veliki ormar, mini-frižider, kupaonicu i balkon (pogled na brdo - sjever).

Više